Sigurni smo da se i vi nekad vidjeli neku liječnicu ili liječnika kojeg ste poželjeli da što češće viđate, bez obzira na to koliko na prvo to zapravo jeste bizarno, zar ne?

Ako se to i vama nekad desilo, nema razloga da se brinete da li je sve u redu s vama, kako se nedavno na društvenim mrežama pojavila jedna doktorica zbog koje više od 500 hiljada ljudi svakodnevno poželi da ih život kasnije dovede do nje, te da ona bude ta koja će njih da liječi, a ujedno je i pravi melem za oči.

Naime, zbog njenog naloga na Instagramu, svi stalno pričaju o njoj, a riječ je o Mindy Sittinpretty koja je svojim pratiteljima već poznata kao neko ko svoje slobodno vrijeme najradije provodi u teretani, a u svakom slučaju to se primjeti, ne samo po njenim slikama, nego i po tome što ima zaista savršenu liniju, na kojoj joj zavide brojne djevojke.

Kako god, bez obzira na broj fanova, ona je i dalje skromna i jednostavna djevojka, a uvijek se trudi da prati šta joj pišu njeni pratitelji, koji se polako pretvaraju i u fanove i obožavatelje, te je uvijek pokušavala da odgovori na što više komentara i poruka.

To nije nimalo lagan zadatak, kako svi imaju neku poruku za nju, a uglavnom su to riječi pune hvale i komplimenata, kojima pripadnici muškog spola nadaju da će privući njenu pažnju na sebe. Ipak, ona je na to sigurno odavno navikla, pa je više takve stvari posebno i ne dotiču, vjerujemo.

Preporučeno
Loading..