U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer u ranim jutarnjim satima pjevač Šaban Šaulić je izgubio život. Naime, tužno je što su iza njega ostali kćerke Ilda i Sanela te sin Mihajlo.


Naime porodica se spremala za veliko slavlje ali nakon svega što se izdogađalo njihov dom je zavijen u crno.
Radi se otome da je porodica trebala u četvrtak, a to je dvadeset i prvi februar trebala da obilježi rođendan njihvoe najstarije kćerke Sanele i plan je bio da se obilježi u krugu porodice.

Kako se dogodila ova stravična nesreća to slavlje će se odgoditi. Treba napomenuti da je Šaban bio porodičan čovjek koji je izuzetno cijenio i poštovao svoju suprugu Gordanu. A iza njega su ostali unuci.

Inače, treba napomenuti da je Šabanova kćerka  Sanela skupa sa Mihajlom otišla u Njemačku kako bi pokupila njegovo tijelo ali tamo ih je dočekalo neugodno iznenađenje jer je naime istraga još uvijek u toku. Pored toga, prilikom dolaska u bolnicu Šabana je dočekala medicinarka koja je Nijemcima objasnila da se radi o jednoj od najvećih Balkanskih zvijezda. Pored samog Šabana stradao je i njegov klavijaturista koji je bio sa njim u automobilu dok je stanje pijanog Nijemaca koji je udario u  Šabanov automobil još uvijek nepoznato. U svakom slučaju, Šaban je otišao na neko bolje mjesto.