Poznata glumica Rialda Kadrić Šebek koja nas je prerano napustila prije tri dana u 57. godini života u Atini, je trebala ovog ljeta da snima 11. nastavak filma iz serijala Žikina dinastija.

U projektu Lude godine, koji je nastao po scenariju Milene Marković, čuvena Marija je trebala da poslije tri decenije opet igra ulogu koja joj je obilježila karijeru i život i da nastavi saradnju sa Nikolom Kojom i svojim partnerom Vladimirom Petrovićem koji je glumio Bobu.

Producent ovog ostvarenja i vandredni profesor na Fakultetu dramskih umjetnosti Milan Todorović kazao je da će se snimanje nastaviti, onako kako je i planirano.

“Trenutno mi se i ne radi taj film bez nje, ali vjerujem da bi i ona voljela da ga realizujemo onako kako smo zamislili. “Luda godina” će svakako biti posvećena sjećanju na nju i nadam se da će opravdati očekivanja koja je ona imala. Toliko mi je žao što neće biti s nama”, rekao je on za Kurir.

Kako je ovog puta izjavio, niti jedna glumica neće zamijeniti Rialdu u ulozi Marije.

“Rialda je bila Marija i taj lik neće igrati niko drugi, a kako će se to u priči riješiti ni sam ne znam, trenutno ne mogu ni da razmišljam o tome”, rekao je Todorović iskreno za pomenuti medij.

Njena smrt ga je jako šokirala.

“Jako me je potresla i rastužila vijest o iznenadnoj smrti Rialde Šebek. Još uvijek sam u nevjerici zbog toga. Bila je tako prijatna osoba i svaki razgovor s njom je odisao značajem čak i kad su to bile neke kratke razmjene poruka”, rekao je producent za Kurir.

Preporučeno