Jedan od najpoznatijih kantautora na našim prostorima je u svakom slučaju Đorđe Balašević, a rijetko ko ima, a da nije čuo za ovog nevjerovatnog tekstopisca, koji je uspio da cijeli region rasplače, ali i nasmije sa svojim pjesmama i sa svojom poezijom. Iza njega je već pet decenija koje je proveo na sceni, a u toku godina koje je proveo na sceni, publici je poklonio brojne hitove i albume koje danas broji na desetine, te mu na tome većina kolega može samo da zavidi.

Kada je riječ o njegovim koncertima i nastupima, nije nikakva tajna da se za iste oduvijek tražila karta više, a to je nešto čime se rijetko koji pjevač ili pjevačica iz mlađe generacije može da pohvali. Sve to mu je omogućilo da svojoj porodici priušti luksuzan dom, pa je tako iskeširao čak četiri stotine hiljada eura za vilu koju je kupio u Istri, a koja je čisto ostvarenje svačijih snova.

Njegova vila inače broji dvije stotine kvadrata, ali ono što je čini tako savršenom jeste ogromna okućnica i dvorište, u koje je čak smješten i bazen, te garaža za dva automobila.

Ogromni dnevni boravak, četiri spavaće sobe od kojih svaka ima zasebno kupatilo, vanjska i unutrašnja kuhinja, jacuzzi, sauna, sve su to razlozi da svi pozavide Balaševiću na njegovom domu, ali ipak, činjenica je da sve u čemu danas uživa, da je postigao svojim radom i trudom, te oko toga nema puno polemike. Da li se slažete sa nama ili imate nešto drugačije mišljenje ipak o ovoj temi?

Preporučeno
Loading..