Popularno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ je itekako opravdano jedno od najpopularnijih u našem regionu, a produkciji uspijeva da iz sezone u sezonu podižu kvalitetu ovog takmičenja, te su svi oduševljeni show programom koji inače članovi stručnog žirija zajedno sa svojim kandidatima pružaju publici. Ipak, puno toga nikad ni ne dođe publike kako se dogodi dok su kamere ugašene.

Đorđe David je tako nedavno gostovao u jednoj emisiji, u „Grand Magazinu“ zajedno sa svojim kandidatima, Darkom Kocevskim Darinosom i Milicom Atanacković, čijim uspjehom je bio itekako ponosan. U toku emisije su se dotakli brojnih tema, uključujući i samo takmičenje i njihov zajednički rad, ali i sve ono što se dešavalo kada su kamere bile ugašene, a bilo je tu mnogo anegdota o kojima se vrijedi pričati, naveo je Đorđe David.

Ono što je on otkrio jeste da njegova sada već bivša takmičarka, Milica Atancković zapravo ima srebrenu medalju iz kik boksa, kojem je posvećena već godinama, a i Đorđe David je navodno iz prve ruke imao priliku da se uvjeri koliko je zapravo Milica dobra u tome čime se bavi. Navodno ju je on jednom prilikom na probi provocirao, te je uspio da postigne svoj cilj, te da vidi da li je Milica stvarno zaslužila tu medalju.

Navodno ga je isprovocirana takmičarka tada udarila nogom ispod kuka, a on joj je priznao da je zaista dobra u tome, ali joj nije kasnije otkrio da je zbog nje imao masnicu tri dana, kako nije želio da se ponižava pred njom još više.

Preporučeno
Loading..