Jedna od najvećih ljubavnih priča kada je riječ o domaćoj muzičkoj sceni jeste ona između Darka Lazića i Ane Sević, koji su se upoznali 2013. godine, a oboje su učestvovali u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ gdje su se rodile prve simpatije između njih dvoje.

Jako brzo su se njih dvoje ujedno počeli i da zabavljaju, da bi onda odlučili i da se vjenčaju u tajnosti, a kumovi su im bili Saša Popović i Andreana Čekić, te je javnost za njihov brak tek saznala kada su mladenci odlučili da je vrijeme da to podijele sa svima, a ne sa samo sebi bitnim ljudima i onima koji su bili dio njihovog užeg kruga prijatelja.

Zajedno su dobili i kćerku, kojoj su dali ime Lorena, te su živjeli u stanu u koji je Darko uložio negdje oko 300 hiljada eura. Kako god, 2018. godine su na opće iznenađenje odlučili da krenu različitim putevima i da se razvedu, a Ana je ostala da živi u njihovom starom stanu zajedno sa njihovom kćerkom.

Ipak, mnogi su smatrali da to nije bilo fer prema Darku, a da se Ani na ovaj način jako posrećilo, kako je sama prije živjela na selu, te je odrasla u Užicu, da bi se sa petnaest godina tek preselila u Beograd.

Kako god, očigledno je Darko bio taj koji je smatrao da je zbog njihove Lorene najbolje da njih dvije ostanu tu, pa joj nije pravio nikakve probleme kada je u pitanju podjela njihove zajedničke imovine koju su stekli u braku.

Preporučeno
Loading..