Jedan od najpopularnijih pjevača u našem regionu je u svakom slučaju Radiša Trajković, svima poznatiji kao Đani, za kojeg se nadaleko zna da je riječ o pjevaču koji itekako zna kako da napravi dobru atmosferu gdje god da se pojavi. Upravo iz tog razloga ga ljudi često angažuju da im pjeva na privatnim veseljima, slavljima i svadbama, a ne sumnjamo da na taj način Đani zna zaraditi jako puno novca.

Ipak, ono što je najbolja stvar kada zarađujete na taj način, jeste što se tu uvijek nađu i veliki iznosi bakšiša koji se podrazumijevaju za svakog muzičara. Činjenica je da pripadnice ženskog spola koje pjevaju po privatnim zabavama uvijek zarade više, ali Đani je odličan primjer da i muškarci mogu da zarade velike sume novca ako naprave šou za goste i ako se potrude oko toga. Što se tiče njega, on se možda i previše ovaj put potrudio.

Čim je Đani počeo da pjeva, gosti su ga „okitili“ sa 500 eura, a on je nastavio da se penje po stolicama, da se šali sa gostima, a pjevao je za njih i svoje, ali i hitove svojih kolega sa estrade, od kojih su mnogi bili prisutni te večeri.

Ono što je sve zaprepastilo jeste što je u jednom trenutku Đani ušao bez ikakvog oklijevanja u bazen, te je nastavio da pjeva i đuska iz vode. U nastavku vam donosimo video prilog u kojem ćete moći da vidite djelić atmosfere sa ove zabave, pa sami procijenite kako je to izgledalo.

Preporučeno
Loading..