Dragana Mirković je u svakom slučaju u godinama koje su iza nas uspjela da izgradi blistavu karijeru na kojoj joj većina njenih koleginica može sa svakim pravom da pozavidi. Ono čime se Dragana moće pohvaliti, a što nije često u svijetu showbizza, jeste da je ona kroz svoje ove godine koje je provela na estradi održala reputaciju na zavidnom nivou, pa se tako za njeno ime nikad nisu vezali neki posebni skandali.

Kako god, osim što je izuzetno popularna u našem regionu, činjenica je da je Dragana zajedno sa svojim mužem uspjela da izgradi pravu malu imperiju u Austriji, gdje njih dvoje žive. Imaju mnogo poznatih i slavnih prijatelja, a ono što je sve iznenadilo jeste to što su Toni i Dragana jako dobri prijatelji sa Žan Klodom Van Damom.

Očigledno je da je ovaj bračni par uspio naprosto da osvoji svjetski popularnog glumca koji koristi svaku moguću priliku da uživa u druženju s njima, a čak je uvijek tu i za rođendane njihove djece, sina Marka i kćerke Manuele.

Rado bismo čuli koje je pak vaše mišljenje kada je u pitanju velika zvijezda kao što je Dragana Mirković, da li je inače vi simpatišete, ili je nikad niste pretjerano voljeli ni kao umjetnicu, a ni kao osobu. Hvala što pratite naše objave!

Preporučeno
Loading..