Iako se druga sezona popularnog rijaliti programa Zadruga tek nedavno okončala, već uveliko traju pripreme za treću, kojom produkcija planira ponovo da pomjera granice, a u emisiji „Zadruga – Narod pita“, voditeljica Dušica Jakovljević je podijelila najnovije izmjene i novosti koje su odlučili da uvedu u novu sezonu. Otkriveno je da će osim učesnika koje će produkcija sama da izabere, ove godine i publika da ima pravo glasa.

Naime, odlučeno je da će Željko Mitrović dopustiti i gledateljima rijalitija da predlože koga to žele da vide u ovom takmičenju koje važi sada za najveće europsko reality takmičenje, pa će tako od zahtjeva na njihovom Instagram nalogu da izaberu dva učesnika i da će se njima pružiti prilika da postanu dio jednog od najvećih televizijskih događaja na ovaj način. Koga god da se odabere, to bi uveliko moglo da utječe na njihovu karijeru, a ni honorari nisu skromni.

Ova ideja koju je Dušica otkrila pa su tako komentari ubrzo nakon objave stigli sa svih strana. Onima koji uživaju u tome da prate Zadrugu se ovo sviđa, moći će ponovo da vide nešto novo i neke nove ljude kako se snalaze u starom rijalitiju.

U nastavku vam donosimo video prilog iz te emisije, pa možete da čujete šta je to još sve Dušica izjavila i o čemu je sve govorila ovom prilikom. Nakon što završite sa snimkom, podijelite s nama u komentarima kako se vama čini ova cijela situacija, a možda pronađete i nekoga ko dijeli vaše mišljenje po tom pitanju barem.

Preporučeno
Loading..