I dalje se držimo svijeta estrade, koja svakako zanima sve obične ljud. Oni svakako i koji rade na Balkanu rade za neke minimalne plate, i jedva uspjevaju da preguraju jedan mjese. Još je došlo i doba kada se sve naprosto istrošlo još i prije same izolacije. Ispostavilo se na kraju da je sva kupivina namirnica kao što su brašno, ulje, toaletni papir i slično, zapravo bilo nepotrbno. Sve radnje, pekare i apoteke i dalje rade normalno uprkos korona virusu, malo straćenim vremenom ali ipak rade.

Kada otvoritmo društvene mreže, ukoliko pratite neke poznate ličnosti sa domaće estrade, ili neke glumce, možete da vidite da oni i dalje pokazuju svoju slavu, moć i raskoš, i nemaju nikakvog obzira prema narodu koji ih gleda, isto ka da se naslađuju što imaju toliko a neko nema ništa. Tako je Jelena Karleuša prije 10 – ak dana objavila stori na društvenoj mreži Instagram, gdje je pokzala kako je kupila nov novcat solarij za svoju kuću jer trenutno niti jedan bjuti salon u gradu ne radi, i ona nije u mogućnosti da potamni svoj ten.

I svoje dvije djevojčice je obradovala sa trampolinom, tako da su sada svi sretni i zadovoljni. Duško Tošić je obradovao svoju suprugu sa novom vilom na Dedinju koja košta 2,5 miliona eura. Jelena se time odmah pohvalila na Instagramu kako uživa u raskoši. Veliko dvorište sa bazenom, na kojem bi im pozavidjela i neka Holivudksa imena. Kuća se naravno nalazi na Dedinju, u jako bogatom dijelu ovog naselja, gdje je kvadrat kuće dostigao astronomske cifre. Također imaju i videonadzor te veliki zid oko dvorišta koji im čuva privatnost i intimu.

Preporučeno