Popularna estradna pjevačica Jelena Karleuša je ovih dana proslavila svoj 41. rođendan, a odlučila je da u jednom uglednom beogradskom restoranu organizuje proslavu za svoje najbliže prijatelje i kolege koji su insistirali na tome da organizuju zabavu za Jelenu, iako njoj i dalje nije do slavlja, kako i dalje pati zbog gubitka najbitnije osobe u svom životu, svoje majke, Divne Karleuše, koja je preminula ove godine.

Kako god, njeni najbitniji ljudi su se ipak potrudili da uljepšaju ovaj dan za Jelenu, a svi su bili poprilično i iznenađeni što se njen suprug, Duško Tošić također pojavio, a nije došao ni praznih ruku. Naime, izgleda da je Jelena od fudbalera ove godine dobila jahtu čija se vrijednost procjenjuje na čak 800 hiljada eura, a jahta je dugačka ni manje ni više nego 26 metara. Tu se nalaze četiri kabine, tri kupatila, te kućni bioskop.

Ovih dana je jahta usidrena u Španiji, a ovih dana će biti isporučena i u Crnu Goru, gdje će je čekati nova ponosna vlasnica. Ne sumnjamo da je ovaj poklon u svakom slučaju oraspoložio Karleušu, koja je govorila o tome da je sve što želi ove godine za svoj rođendan, da pronađe mir.

Očigledno je da i dalje nije uspjela da svoj život vrati u normalu, te iako se trudi da ostane jaka zbog svojih djevojčica, Nike i Atine da joj teško pada što više nema podršku žene koja joj je toliko toga u životu pružila. Mi joj želimo sve najbolje, te da joj se njena rođendanska želja i ostvari.