Poznata voditeljica Lea Kiš uživa u braku sa svojim suprugom Momčilom Jokićem, a evo kako on izgleda.

Lea Kiš se sa 24 godine udala za Momčila Jokića, a iz braka imaju i kćerku Saru. Poznata voditeljica kaže da je ljubav njihov najveći pokretač, a redovno objavljuje i fotografije sa mužem na društvenoj mreži Instagram na svom profilu.

Veliki broj ljudi komentarišu da su Lea i Momčilo jedan idealan par, a ona je jednom prilikom otkrila i kako funkcionišu sve te godine:

– Mnogo puta sam rekla da je naš susret bio sudbonosan i da smo se samo poslije par dana vjenčali. Da brak dobro funkcioniše, važno je da zajedno kao porodica idete naprijed, da podržavate jedno drugo, da imate razumijevanje i naravno ljubav.

Iako nije planirala da se uda prije tridesete godine, Lea je stala na ludi kamen puno ranije.

– Moj muž me je prije svega osvojio svojom inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovjek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, zbog toga što je izuzetno zgodan muškarac, sa mnogo manira, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala ranije. Vremenom sam upoznala i njega na drugi način, kao čovjeka posvećenog mnogim interesovanjima, željom za putovanjima, istraživanjima, produhovljenog intelektualca koji zna da u životu stavi stvari tamo gdje im je mjesto. Kada razmišljam da li mi nešto smeta kod njega, mogu samo da se našalim, zbog toga što je to rijetka osobina za muškarce sa našeg podneblja. On je previše uredan, pedantan, kao i svaka djevica u horoskopu, mada bih rekla prije da je to vrlina, a ne mana – ispričala je u jednom intervjuu.

Preporučeno