Ponekad se na domaćoj estradi dogode neke situaicje koje nas zaista ostave bez komentara, a u našem današnjem članku vam donosimo jednu neobičnu priču koja će se sigurno i vama da dopadne.

Naime, Dragana Stamenković se godinama bavila pjevanjem, a dobila je nadimak Brena po slavnoj jugoslovenskoj pjevačici čije je pjesme uvijek rado pjevala, a očigledno su i drugi smatrali da ima sličnosti između njenog i Breninog glasa, pa su joj na ovaj način itekako laskali. Kako god, kada je odlučila da se prijavi u takmičenje „Nikad nije kasno“, nikad nije mogla ni da zamisli da će upoznati ženu koja joj je cijelog života bila idol.

Naime, Dragana je u studiju srela Lepu Brenu, a kao i svaka normalna osoba, itekako se unervozila i to je bio jako bitan trenutak za nju u životu. Ostala je bez glasa i počela da drhti, a Brena je reagovala kao prava dama, pa je tako pomogla svojoj kolegici da se smiri, a onda su naravno i zabilježile zajedničku fotografiju koju je Dragana kasnije podijelila na društvenim mrežama, uz opis da je poslije toliko godina njen životni san konačno ostvaren.

U komentarima su joj mnogi čestitali na tom uspjehu, te su se našalili na račun toga što su se u isto vrijeme na istom mjesto nalazile dvije Brene, a nikako nisu mogli da se odluče koja im je od njih dvije draža i simpatičnija. Kako god, Dragana je ispunila svoje snove, a Brena je dobila divljenje od strane njenih novih, ali i starih fanova.

Preporučeno
Loading..