Pobjednica ovogodišnje sezone rijalitija Zadruga, Luna Đogani je još dok je bila u rijalitiju u više navrata govorila o tome kako bi voljela da se okuša u svijetu muzike, te da je oduvijek željela da postane pjevačica. Kako god, izgleda da će joj se njena želja konačno i ostvariti, kako je odmah nakon što je napustila imanje u Šimanovcima, mlada LUna počela da radi na svojoj prvoj pjesmi.

Još dok je Luna i dalje bila u rijalitiju, njena majka Anabela Atijas je počela sa pripremama za pjesmu, tako da je Luna već u studiju gdje uveliko rade. Došlo je vrijeme i da se krene u potragu za menadžerom koji će, čim se objave Lunine pjesme, da je gura da nastupa, te da joj obezbijedi nastupe u inostranstvu, ali izgleda da će ta misija da bude puno teža nego što je Anabela mislila da će to da bude.

Naime, razlog zbog kojeg će biti Luni jako teško da pronađe menadžera jeste što su rijetke osobe koje vjeruju u popularnost rijaliti zvijezda, jer je zaista činjenica da je ona jako prolazna. Time se vodi većina biznismena, pa tako niko ne želid a gubi vrijeme na Lunu kad je mala šansa da će opstati u svijetu muzike.

Kako god, bez ikakve sumnje je da će na kraju Anabela da pronađe nekoga za svoju kćerku, a možda se taj neko usreći time što će vjerovati u Lunu ili barem time što će mu sigurno za njegove usluge biti itekako dobro plaćeno. Šta vi mislite o ovome?

Preporučeno
Loading..