Džejla Ramović koja je odnijela pobjedu u posljednjoj sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu, u „Zvezdama Granda“ ima samo 17 godina, ali je svejedno u posljednjih nekoliko mjeseci postala jedna od najaktuelnijih mladih dama na našoj muzičkoj sceni. Još od njenog prvog nastupa se znalo da je izuzetno talentovana, ali je ipak uspjela da napreduje u nekoliko mjeseci koje je provela kao takmičarka u ovom natjecanju.

Ono što joj je Jelena Karleuša nekoliko puta savjetovala dok je trajalo takmičenje jeste da bi trebala da angažuje stiliste koji će joj pomoći da svoj izgled dovede do perfekcije. Izgled je u svijetu showbizza uvijek bio izuzetno bitan, a Džejla iako važi za jako lijepu djevojku, morala je još da radi na sebi da bi mogla jednog dana da postane zvijezda na koju će se pak druge pjevačice da ugledaju. Izgleda da je mlada Džejla odlučila da posluša ovaj savjet članice žirija, pa je tako ovih dana sve ostavila bez daha.

Ono oko čega su se svi složili jeste da je Džejla na najnovijim fotografijama koje je dijelila na svom Instagram nalogu izgledala kao najveće svjetske dive, te kao da uopšte ne pripada ovom svijetu.

Komentari i komplimenti od njenih fanova su dolazili sa svih strana, a mnogima od njih nije bilo jasno kako je uopšte postigla da ponovo izgleda bolje nego ikad priej i da sruši svaki standard koji je sama postavila kada je u pitanju njen izgled i njena ljepota. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovim novim fotografijama od Džejle!

Preporučeno
Loading..