Popularno takmičenje „Zvezde Granda“ je mnogim mladim talentovanim pjevačima odlična prilika da pokušaju da pokažu stručnom žiriju svoje sposobnosti, te da pokušaju osvojiti publiku u isto vrijeme dok njih impresioniraju. Iako se kroz godine koliko već traje ovo takmičenje, na velikoj sceni izmijenjalo mnogo lica i imena, činjenica je da već sad svi znaju da će pobjedica protekle sezone, Džejla Ramović da napravi jednu od najblistavijih karijera koje smo mi dosad imali priliku da vidimo.

Još od samog početka su svi u žiriju bili fascinirani Džejlom, koja inače ima samo sedamnaest godina, te dolazi iz Goražda, a nakon što joj je svih šest žirija dalo ponudu da joj budu mentori, ona je bila ta koja je odlučila da želi da ipak radi sa Marijom Šerifović. Zbog te odluke se nije pokajala, te se svi slažu da su Marija i ona napravile odličan tim, te da je Džejla sada još bolja pjevačica nego što je bila na početku.

Očigledno je da su mentorica i učenica postale jako bliske u vremenu koje su provele zajedno, a iako smo dosad vidjeli da su stalno zajedno nastupale, sada su otišle zajedno i na odmor, i to ni manje ni više nego u Marbelju, u Španiju.

Džejla i Marija su već postavile brojne slike na kojima se vidi da njih dvije itekako znaju kako da uživaju i kako da se opuste poslije toliko poslovnih izazova koje su ispunile u svojim karijerama u proteklih nekoliko mjeseci. Da li ih vi inače simpatišete ili baš i ne?

Preporučeno
Loading..