Pobjednica ovogodišnje sezone jednog od najpopularnijih muzičkih takmičenja u regionu je Džejla Ramović, koja je bez ikakve dileme osvojila simpatije i publike, ali i stručnog žirija, pa je tako finale bila njena večer, te se konačno vidjela koliko ih je sve zapravo Džejla oborila s nogu svojim nastupima tokom cijele sezone, ali ništa manje dobra nije bila ni u samom finalu koje su svi tako dugo iščekivali.

I nakon takmičenja, Džejla nastavlja da privlači pažnju publike, pa je tako svi prate iz dana u dan na njenim nalozima na društvenim mrežama koje ona često ažurira, kao i sve druge djevojke njenih godina. Kako god, ovih dana je objavila jedan post kako bi pomogla svom kolegi, još jednom takmičaru od ove godine iz „Zvezda Granda“, a riječ je o Ahmedu Orahovčiću koji je doživio jednu neugodnu situaciju kada mu je profil na društvenoj mreži Instagram bio hakovan.

On je odustao od tog svog starog profila, pa je odlučio da napravi novi, a Džejla je podijelila njegov svježe napravljeni nalog na svom storyju kako bi skrenula pažnju njegovim fanovima da bi trebali da otprate onaj stari profil.

Očigledno je da su njih dvoje poslije takmičenja ostali u dobrim odnosima, te da je Džejla drage volje prihvatila da mu pomogne u ovoj neprijatnoj situaciji u kojoj se Ahmed našao, te je još jednom pokazala da je zaista divno odgojena djevojka na koju se svako može osloniti, te da će mu sigurno pomoći ako joj se za to pruži prilika. Da li se vi slažete sa nama?