Ovo je članak koji donosi jednu veoma zanimljvu priču, a ovu temu smo do sada obradili toliko puno puta.

Veoma dobro se zna da u posljednjih deset godina, ženska populacija ima mnogo problema sa dlakama na nekim dijelovima tijela, na kojima ne bi trebale da budu. Ovo se uglavnom dešava poslije poroda, kada hormoni polude i na taj način se iskazuju na ženskom licu.

Osim toga, pojačan testosteron kod žena zna biti izazvan i sa pojavom policističnih jajnika, koji zna biti veoma opasan po zdravlje ženske osobe. Samim tim, kozmetička industrija itekako dobro radi po ovom pitanju, pa žene masovno kupuju kreme, vosak i razne preparate za sigurnu depilaciju u udobnosti svog doma.

Ali, 90 posto njih je čista obmana i laž, tako da je to uglavnom bacanje novca sa njihove strane, mislimo na mušterije koje su nesretne naravno. Danas je riječ o jednoj djevojci koja je u posljednjih par dana zagospodarila na društvenim mrežama sa svojom pričom ali i sa svojim fotografijama. Eldina Jaganjac je ime mlade Bosanke, koja već duže vrijeme živi i radi u Kopenhagenu u Danskoj.

Ona na sve načine odbija da skine svoje obrve i brkove, iako trpi puno negativnih kritika na svim društvenim mrežama.

Ona je smatrala da dansko okruženje nije baš toliko zastalo kao Balkan, ali se ipak prevarila. U martu prošle godine ona je posljednji put uklonila brkove sa svog lica i kaže da je sada mnogo sretnija nego prije. Ona smtara da muškarci koji se ne briju uopšte ne privlače pažnju okoline, ali kada to žena ne uradi, odmah se proziva na sve strane.

Preporučeno