Emina Jahović je u posljednje vrijeme imala itekako burno razdoblje u svom životu, a sve je počelo sa razvodom od svog dugogodišnjeg supruga, Mustafe Sandal, sa kojim inače ima dva sina, Jamana i Javuza. Ipak, sreća ju je ipak pogledala na ljubavnom planu, pa je tako utjehu lijepa Emina pronašla u naručju turskog biznismena, Sadetina Sarana. Par je dugo vremena demantovao da su zajedno, ali su ipak na kraju popustili pritisku javnosti i objavili zajedničku fotografiju.

U posljednjih nekoliko sedmica razni mediji su prenosili informacije kako je navodno Eminin bivši suprug, Mustafa Sandal bijesan zbog toga su njihovi sinovi postali jako bliski sa Sadetinom, te da joj je pravio neprijatne situacije samo zbog toga što njih trojica provode dosta vremena zajedno. Ipak, Emina je prokomentarisala da njen muž nikad nije bio agresivan tip, te da je znao konflikte da riješi razgovor, a tako je i danas, te da su poslije svega ostali u odličnim odnosima.

Nakon razvoda, znala je da je ipak najteže djeci da se naviknu na sve te promjene koje su uslijedile, ali da je ubjedljivo teže bilo Jamanu, njihovom starijem sinu koji je bio svjesniji svega što se dešavalo oko njega. Kako god, Emina kaže da su sada stvari drugačije, te da je konačno sretna.

Naime, ona smatra da je konačno došla do toga da se osjeća ispunjeno u svakom životnom polju, te nema puno toga što bi trenutno mijenjala u svom životu i da je u svakom slučaju naučila kako da cijeni ono što ima kraj sebe.

Preporučeno
Loading..