Mnogo poznatih ličnosti kroz život prođe mnogo toga, a iako nama svima izvana njihovi životi izgledaju bajno, zbog toga što idu po turnejama, ljetuje na luksuznim mjestima, uživaju u skupocjenim stvarima.

Međutim, to je sve samo vanjska ljuštura koju vidie, ali niko ne zna šta se ustvari dešava u njihovim životima daleko i iza kamere. Morate znati da veliki broj poznati ustvari ima ogromne probleme, a najčešće ti problemi nastaju zbog finansija. Jako često možemo čuti o krahu nekog pjevača zbog toga što je upao u velike dugove, kao što je to bio slučaj kod pjevača Darka Lazića.

Ali, nije sve ni u ovome. Nekad te zvijezde nisu ni krive niti znaju šta ih je snašlo, već se jednostavno nađu u pogrešnom društvu ili na pogrešnom mjestu gdje ih dočeka neki zaluđeni fan ili neki pijani prolaznik koji samo traži novu žrtvu koju će napasti.

Vijest o pucnjavi u kojoj je učestvova i ruski pjevač Aleksandar Serov odjeknula je Rusijom, pogotov zbog toga što je dobio teške povrede zbog rana od pucnjave. Serov je jako popularan u Rusiji, a itekako podsjeća i na našeg pjevača Zdravka Čolića.

Ovaj pjevač je krajem 2019. godine sjedio sa prijateljima u jednom kafiću u Moskvi, i to u posljepodnevnim satima kad je odjednom došlo do ove pucnjave. Kako su mediji saznali, došlo je do svađe iz nepoznatih razloga između njegove grupe i između grupe specijalaca iz osiguranja. Oni su nakon toga napustili objekat kako bi razriješili sve stvari napolju, a onda je jedan od specijalaca pucao u njegovu nogu. Srećom, Serov nije dobio povrede opasne po život, ali ne može stati na nogu veće neko vrijeme.

Preporučeno