Verujemo da svi oni koji prate rijaliti programe, da se sećaju Milijane Bogdanović, koja se pre tri godine pojavila u popularnim “Parovima”, a u njega je ušla sa 5 decenija starijim Milojkom Božićem. Mnogi su mislili da je sve to namontirano, a o njima su čak pisali i strani mediji, jer niko nije mogao verovati da ju je oženio kada je imala samo 18 godina. Pilatovići se zove selo, koje se nalazi nedaleko od Požege, gde su se njih dvoje i upoznali, ali je njihov brak potrajao tek toliko, dok nije ponovo ušla u parove. Milojko ju je optužio da ga je prevarila sa njegovim rođakom, koji je njena generacija, ali Milijana nije to htela da prizna.

Uvek je govorila da je imala jako teško detinjstvo, i da ju je otac maltretirao. „Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me je izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam“, ispričala je svojevremeno Miljana.

Opet je ušla u parove, a tamo se spetljala sa 29 godina starijim Ivanom Gavrilovićem. I ta je veza pukla, a danas Milijana verovali ili ne radi u gradskom prevozu, kao vozač: “Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila”, rekla je Milijana i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

Preporučeno