Moralo vam se bar jednom u život desiti da ste veš stavili u mašinu za veš, a kad ste ga izvadili shvatili ste da nekoj od čarapa nedostaje njen par!?

Kako vam više nikada ne bi nestala čarapa tako misteriozno u veš mašini pogledajte video i riješite ova j problem jednom zauvijek. Čarape se raspare tokom pranja ili jedna jednostavno, na neki način misteriozno nestane.

Žena imena Cathy Hinz je sada napokon riješila misterij svih nestalih čarapa nakon što je njen muž rastavio stroj za pranje veša kako bi ga popravio, jer jedan dio nije radio baš najbolje. U trenutku kada je otvorio pretinac koji se nalazi ispod bubnja, imao je šta i vidjeti. Pronašao je doslovno pravo groblje nestalih čarapa, od kojih ni jedna nije bila u paru.

Osim te gomile čarapa iz tog pretinca, izvadili su nekoliko parova donjeg rublja, kreditnu karticu kao i sedam dolara.

“Za sve one koji se kunu da njihov stroj za pranje vrša jednostavno guta sve te “nestale” čarape, a kojim su rekli da je tako nešto nemoguće, evo dokaza”, napisala je ona uz fotku.

Tako da, ukoliko i vama konstantno misteriozno nestaju čarape poslije pranja, pogledajte ovaj pretinac, vrlo je vjerovatno da i vama mašina za veš zapravo guta sve te čarape ili veš. Osim toga, upravo te čarape koje zapadnu negdje u sistemu mogu dovesti do toga da se vaša mašina pokvari, i iz ovog razloga vrlo je bitno da ih uklonite kako bi mašina nesmetano radila.

Preporučeno