Aleksandar Milić Mili, koji je odnedavno direktor Grand produkcije i osnivač benda Miligram, već skoro 16 godina uživa u skladnom braku sa suprugom Ninom Milić.

Ali, malo ko zna kako su se oni upoznali i na koji način ju je poznati kompozitor zaprosio.

Nina i Mili su se upoznali 2004. godine zahvaljujući zajedničkom društvu. Ona je tada studirala u Italiji, a slučajni dolazak u njegov studio život im je promijenio.

– Ja sam se družio sa Ninim prijateljicama, često smo izlazili i jedno godinu dana je trajalo to cijelo druženje. Čak sam i jednoj njenoj prijateljici radio neku pjesmu. Nina je za to vrijeme bila u Italiji, gdje je i studirala, i kad je prvi put došla kod mene u studio, samo sam njenoj prijateljici rekao “Gledaj, kako god, ali sljedeći put kad ona dođe obavezno mi moraš javi” – ispričao je svojevremeno Mili i otkrio da je tada Nina bila u vezi.

– Ja sam joj kazao “Super, sad tu vezu da prekineš i od sutra krećemo ti i ja” (smijeh). Sve se naglo desilo, ali izgleda da je tako i trebalo biti – dodao je Mili.

S obzirom da je Nina tada studirala u Italiji, nisu imali priliku da se često viđaju. Prvi zajednički izlazak im se desio u Monaku, gdje je Mili boravio u toku ljeta, a kako je istakao, nikad ga neće zaboraviti zbog toga što se od uzbuđenja napio.

– Ona je došla u Monako da vidi kako sve to izgleda, pa smo izašli, a ja sam se toliko napio da sam puzao prema auto putu i zaspao u kadi (smijeh). Toliko sam bio radostan, da nisam mogao da se kontrolišem tu prvu noć.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno