Marko Miljković i Luna Đogani su se večeras vjerili, i to je iznenadilo sve.

Povodom toga se oglasila i Anabela Atijas, koja se ne nalazi u dobrim odnosima sa svojom starijom kćerkom.

“Ne, nisam vidjela jer sam kupala dijete. Cijeli dan sam provela u Pančevu i nisam ništa pročitala”- rekla je prvo Anabela, pa ne to dodala:

“Ne znam šta da kažem, bez komentara sam, ali joj naravno želim svu sreću, to je to.”

Luna Đogani je blogerka, pjevačica i pobjednica rijaliti šou programa „Zadruga 2“. Rođena je 8. marta 1996. godine u Treleborg u Švedskoj, a danas živi i radi u Beogradu.

Od djetinjstva se nalazi u centru pažnje reflektora i medija. A sve je to zbog toga što je dijete poznatih estradnih umjetnika, Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Kao tinejdžerka, pokrenula je svoj modni blog, a nakon nekog vremena je stigla i modna linija „Luna Đo“.

Nenormalno brzo, njena popularnost je porasla, a sve to zbog učešća u rijaliti šou programu „Zadruga 1“ koji je emitovan na „Pink“ televiziji. Zaljubila se u oženjenog čovjeka i sa njim je ušla u ljubavnu vezu,a to je gledaoce privuklo još više uz male ekrane.

Da bi stvar bila još komplikovanija, u rijaliti je ušla Kija Kockar, koja je ujedno i supruga pjevača Slobe Radanovića, sa kojim se Luna nalazila u vezi. Dosta ljudi je Lunu zavoljelo zbog njene iskrenosti, dok su ostali žestoko osudili njenu vezu sa oženjenim pjevačem, zbog toga su je nazivali raznim pogrdnim imenima.

Preporučeno