Prva postava nekadašnjeg sastava je bila jako popularna.

Manekenka i supruga pjevača Nikole Rokvića nekada je bila jedna od članica poznate grupe “Models”.

Riječ je o Bojani Barović koja je u ovom sastavu kratko pjevala zajedno sa Nevenom Adžemović, Nađom Jokić i Ivanom Stamenković Sindi. Ali, novac koji su zarađivale nije bio dovoljan Bojani.

– Mi jesmo pjevale, sve smo vrijeme provodile u studiju, ali je isto tako poznato da smo mi imale pokrivalice i glas koji je super zapotan i aranžiran, tako da se na kraju faktički nije moglo da se provali ko pjeva, a ko daje glas – kazala je ranije Bojana Barović.

Nikola i Bojana već godinama uživaju u velikoj ljubavi. Njihov sretan brak je krunisalo i dvoje djece, a oboje uživaju u ulozi roditelja te redovno svoje porodične fotografije djele na svim društvenim mrežama.

Tako je skoro Bojana šokirala novom objavom jedan dio svojih pratilaca, dok su se neki oduševili kako djevojčica bez imalo straha drži zmiju, iako ima samo četiri godine.

-Velika hrabrost! Ili možda samo odsustvo straha, a možda i samo ljubav prema životinjama! Kako god bilo, nisu rođeni da se plaše svega i svačega, i to vide od nas… I da znate, ja ne volim zmije ali joj ne prebacujem to već je puštam da sama iskusi svijet bez nasljeđenih strahova koliko god je to moguće, neka sama odluči čega se boji a šta voli – napisala je Bojana uz fotografiju.

Preporučeno