Ljubavni život poznate pjevačice Lepe Brene se svima svodi na njen brak sa Bobom Živojinovićem.

Kako god, ne možemo ni da je zamislimo sa bilo kojim drugim muškarcem, zbog toga što je Boba postao dio njegovog identiteta, a ni ona sama nikad nije pričala o drugim ljubavima osim njega. Međutim, normalno je da je Brena imala momka i prije Bobe, samo se o njima do sad nije puno znalo, a za jednog se skoro i udala, a evo o kome se i radi.

Dakle, Mirko Krlić, koji je bio poslanik i bivši predsjednik skupštinskog odbora za kulturu i informisanje, on je pričao o svojoj ljubavi sa Lepom Brenom, a prema njegovim riječima, on i Brena su se čak i htjeli vjenčati. Sve se ovo izdešavalo u prvoj polovini osamdesetih godina, kad je Brena već uveliko bila zvijezda, dok je Krlić radko kao di džej u Zrenjaninu. Iako pjevačica ovo nikad nije spominjala u javnosti, Krlić se često znao osvrnuti i na to, kao da se htio pohvaliti da je bio sa ovom pjevačicom.

On je tako rekao kako je tačno da su bili u vezi i da su se strašno voljeli, ali su ipak ostali dobri prijatelji. Tada se za nju govorilo i da se udaje za njega, za šta je on kazao da mu tu nije bilo ništa čudno, zbog toga što je Brena stalno i njemu govorila kako želi da se uda i da ima svoju porodicu.

Osim toga on je kazao da je ona uvijek imala strah od toga da će ostati sama, a posebno joj je teško bilo što je bila sama u Beogradu, a njeni roditelji u Brčkom, pa ju je on često znao odvesti tamo kada god je vidio da plače, što je Brena mnogo cjenila kod njega.

Preporučeno