Poznati voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević, odlaskom sa TV Prva, ostali su ne samo bez poslovnog angažmana, nego i bez četvrt miliona eura godišnje.

Dakle, najplaćeniji televizijski dvojac koštao je ovu komercijalnu televiziju 20 hiljada eura mjesečno, što je 240 hiljada eura na godišnjem nivou. Kako smo saznali, Prva je i jednom i drugom voditelju jutarnjeg programa isplaćivala nevjerovatnih deset hiljada eura i kada su bili na godišnjim odmorima, a poznato je da su se odmarali od juna pa sve do septembra.

Prije nego što su dobili otkaz na ovoj televiziji, njih dvoje su, kako smo saznali pregovarali sa konkurentskim televizijama na kojima su i ranije davali otkaze.

– Srđan i Jovana su navodno u najstrožoj tajnosti pregovarali sa „Pink“ televizijom, a isto tako su viđeni i na Javnom servisu, istim povodom – ispričao je za „Alo!“ dobro obavješteni izvor. Kako nam je kazao, nakon što su čelnicima tih televizija rekli koliko novca traže, ovi su ih poslali tačno tamo odakle su došli.

Ali, kad su se vratili na Prvu, obaviješteni su da tamo više za njih nema mjesta i da status zvijezda više tu ne važi.

– Jovana i Srđan su odlučili da tuže „Prvu“, ističući da su povrijeđena njihova autorska i sva druga prava, ali televizija na kojoj su do skoro bili ima spreman odgovor na sve njihove napade – otkrio je izvor „Alo!“ koji je ispričao da protiv ovog voditeljskog dvojca zbog nepoštovanja radne discipline „Prva“ ima dosta materijala.

Srđan Predojević i Jovana Joksimović do zaključenja ovog broja nisu bili dostupni za bilo kakav komentar.

Preporučeno