Jelena Karleuša je jedna od onih estradnih pjevačica o čijem se privatnom životu skoro uvijek uveliko govori u medijima, a u posljednje vrijeme su svi komentarisali činjenicu da se njena porodica ne drži na okupu kao prije. Naime, svima je bilo neobično što je Jelena išla na odmor sa svojim djevojčicama, menadžerom i tetkom umjesto da je išla sa suprugom, ali ipak, izgleda da su se i njih četvero našli i da uživaju u porodičnom druženju.

Prije dva dana je Jelena sa Atinom i Nikom otišla u Kinu, gdje inače boravi njen suprug, fudbaler jednog tamošnjeg kluba, a on je bio taj koji ih je dočekao i odsjeli su svi zajedno u jednom luksuznom hotelu, vidno uzbuđeni oko vremena koje će konačno moći zajedno da provedu. Jelena je odmah odlučila da zabilježi nekoliko fotografija i da to podijeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama koje su novosti itekako obradovale.

Svi su nagađali da će se Jelenin brak još davno prije da raspadne, ali su im Duško i ona dokazali da ipak nisu bili u pravu u vezi njih, te da ih veže nešto puno jače nego što to većina ljudi misli.

Sada su svi problemi iza njih i konačno mogu da uživaju kao prava mala porodica, a ne sumnjamo da je pred njima odličan provod koji će im svima omogućiti da napune baterije za sve izazove koji su tek pred njima. Šta vi mislite o njihovoj porodici, da li vam se čine kao simpatični ili baš i ne? Pišite nam u komentarima.

Preporučeno
Loading..