Sloba Radanović je u svakom slučaju jedna od poznatih ličnosti o čijem se privatnom životu jako često piše u medijima, a ono što je novinarima, ali i publici uvijek bilo itekako zanimljivo kad je Sloba u pitanju jeste njegov ljubavni život koji je buran još otkako je u Zadruzi, u prvoj sezoni, pred kamerama javno prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kockar sa blogerkom Lunom Đogani.

Nakon toga, Luna i on su raskinuli, a čim su napustili rijaliti program, Kija i Sloba su se razveli te krenuli različitim putevima. Od tad se spekuliše da li postoji neka nova žena u Slobinom životu, a nedavno su Slobini fanovi pomislili da su konačno povezali s kime je on sad u vezi. Naime, kako je Vladana Railić često stavljala na svoj nalog na društvenoj mreži Instagram znak djeteline, a isti emotikon koristi i Sloba otkako ima novu djevojku, fanovi su to povezali.

Ipak, iako bi to mogao da posluži kao validan dokaz za početak, Vladana se odmah oglasila čim je čula o čemu se priča na društvenim mrežama, pa je uništila sve nade i otkrila da se ona i Sloba uopšte ni ne poznaju, a kamoli da su u vezi kako su svi pisali.

Izgleda da je ipak riječ o slučajnosti i lažnim komentarima, te da će se fanovi morati još više da potrude ako žele da saznaju ko je nova Slobina izabranica koja je osvojila njegovo srce, ako je uopšte trenutno u njegovom životu i ima. Šta vi mislite o svemu tome?

Preporučeno
Loading..