Rijaliti program Zadruga je iz godine u godinu postao jedan od najgledanijih šou programa u našem regionu, a produkcija se zaista svake sezone potrudi da pripremi nešto novo za gledatelje ovakvih emisija, kako bi privukli što veću publiku. U tome su dosad bili uspješni, pa nije nikakvo čudo što su svi sa velikim iščekivanjem čekali na treću sezonu Zadruge, koja je počela ovih dana. Trenutno se u Imaginarijumu, na imanju u Šimanovcima nalazi pedeset učesnika, a svi oni se bore za pobjedu.

Ipak, postoji šansa da bi već sad neki od njih mogli da budu diskvalifikovani. Naime, novinar Ivan Gajić se ovih dana zezao sa poznatom rijaliti učesnicom Miljanom Kulić, pa je odlučio da joj napravi krevet i da zategne njenu posteljinu. U jednom trenutku je on posve slučaju izvukao Miljanin telefon koji je ona sve ovo vrijeme krila iza dušeka, a iako je on odmah to što je izvukao na i vratio na mjesto na kojem ga je našao, gledatelji Zadruge su uhvatili ovaj detalj pa su brže bolje postavili ovaj snimak za Youtube.

Kako god, u nastavku našeg današnjeg članka i vama donosimo ovaj snimak o kojem svi pričaju, pa sami procijenite o čemu se tu zapravo radilo.

Komentari su dolazili sa svih strana, a ono oko čega se svi slažu jeste da ako je ovo zaista mobilni uređaj, da MIljanu treba što prije diskvalifikovati iz Zadruge, kako nije poštovala pravila koja inače vrijede za sve takmičare. Da li se i vi slažete oko toga?

Preporučeno
Loading..