Poznata švedska manekenka Ilja Ostregen je jako popularna na društvenoj mreži Instagram.

Tamo je prati preko dvjesto trideset hiljada ljudi, a ono što ih je privuklo jesu njene fotografije koje pokazuju njeno savršeno tijelo. Međutim, još nešto je jako neobično kod nje, a to je da su njene noge duge 108 centimetara.

Ova plavuša koja ima 36 godina je visoka 178 centimetara, a čak 108 centimatara je otišlo u njene noge, zbog čega je njena figura prava atrakcija za mnoge.

Pred njenom pojavom je jako teško ostati ravnodušan, a ona redovno radi na tome da njena forma ostane zadovoljavajuća. Ona svakodnevno ide u teratenu gdje intenzivno vježba.

Ona se danas može smatrati primjerom samopouzdane, ostvarene žene koja uživa u svom tijelu. Međutim, nije oduvijek bilo tako, ona je u svojim tinejdžerskim godinama bila stalno maltretirana od svojih vršnjaka. Zbog toga se ona našla na ivici depresije, i dugo vremena nije mogla da pronađe ljepotu koja se nalazila u njoj.

Kada je napokon sebe prihvatila shvatila je da je prelijepa onakva kakva jeste i zbog toga su joj se otvorila vrata uspjeha. Sa sportom se počela baviti 2013. godine i to je nešto što joj je najviše pomoglo da upotpunosti vrati svoje samopouzdanje.

Ova djevojka je upravo kroz sport i treninge upoznala i svog supruga Torbjorna, sa kojim danas ima dvije kćerke.

Njih dvoje danas zajedno treniraju i paze na ishranu, i na njenom meniju se dnevno nalazi 2kg mesa, koji joj je potreban da bi očuvala svoju mišićnu masu.

Preporučeno