Ovih dana je jedna od glavnih tema u našem regionu treća sezona Zadruge koja privlači pažnju gledatelja iz svih generacija i svih uzrasta na našim prostorima. Iz godine u godinu ovaj rijaliti obara sve moguće rekorde gledanosti, a i ove godine se produkcija itekako potrudila da svojim gledateljima priredi još zanimljiviji sadržaj. Trenutno se na imanju u Šimanovcima nalazi pedeset učesnika, a čini se da se nisu baš svi od njih najbolje snašli.

Filip Mijatov je odmah prvih dana izgubio kompas nakon što se posvađao sa Dalilom i sa Dejanom Dragojević, pa je pokušao već i da pobjegne iz rijalitija. Bivši dečko Ane Korać, kako ga većina i zna po tome, najavio je da će napraviti pravi haos u Zadruzi, ali čini se da se ipak ne snalazi tako dobro pod pritiskom za koji je trebao da pretpostavi da će da mu ga stvaraju drugi zadrugari koji su željni pobjede baš kao i on.

On je lomio ogradu koja se nalazi oko imanja, u pokušaju da sebi obezbijedi izlazak napolje. U tome nije uspio, pa je od svoje ideje na kraju i odustao. Ipak, to su vidjeli svi, uključujući i Anu Korać koja nije mogla a da ne prokomentariše ono što se dešavalo u Zadruzi.

Naime, ona je na svom Instagram profilu napisala poruku koju je posvetila Filipu Mijatovu, te je objavila i taj video njega kako nespretno pokušava da ošteti ogradu. U nastavku možete i sami da pogledate šta je to Ana Korać poručila Filipu ovom prilikom.

Preporučeno
Loading..