Jedna od popularnijih učesnica rijaliti programa koja je u posljednje vrijeme privlačila pažnju domaćih medija je u svakom slučaju Ana Korać, koja je došla u sukobu sa izvjesnim Filipom Mijatovom, koji se javnosti predstavio kao Anin bivši partner, a ona je odmah odlučila da reaguje i da demantuje da je ikad bila u vezi s njim, odmah nakon što je Filip počeo da širi gnusne laži o njoj, izjavila je Ana.

Anin sadašnji partner, David Dragojević je također bio itekako pogođen cijelom tom situacijom, te mu uopšte nije svejedno oko toga u kakvoj se situaciji njegova djevojka našla. Ona je tražila i zabranu prilaska, te je pokrenula tužbe za sve što je pričao javno o njoj, a ako može, ona mu je poručila da to slobodno dokaže na sudu. Potom se dogodilo ono što niko nije očekivao, kada se njen navodni bivši dečko javio uživo u program.

Otkrio je da mu je Ana navodno namjestila batine, na što mu je ona poručila da može slobodno svoju verziju istine da prenese svom advokatu, te da će itekako na sudu da se sretnu, jer neće dopustiti da neko širi laži i neistine o njoj, posebno ne ako to vrijeđa nju i cijelu njenu porodicu.

Ni Anin dečko nije mogao da ostane ravnodušan, pa je tako poručio Filipu da dođe u Beograd da popričaju kao dva muškarca i da riješe sve što ima da se riješi. Ipak, Filip je naglasio da je njemu navodno bitno da svijet vidi zapravo ko je Ana Korać.