Poznatog glumca Aleksandra Đuricu u ulozi monaha u seriji “Tajna vinove loze” veliki broj ljusi nisu prepoznali u epizodi.

Aleksandar je oženjen kolegicom Jelenom Ćuruvijom, koju smo gledali u ostvarenjima Urgentni centar, Pogrešni čovjek i Ubice mog oca. Njih dvoje su u braku još od davne 2002. godine. Inače, ona je kćerka pokojnog novinara Slavka Ćuruvije, koji je ubijen jedanaestog aprila 1999. godine.

Ćura i Đura kako ih njihovi prijatelji zovu, su ranije istakli da im je opuštanje od brojnih obaveza jako važno i najradije to čine u prirodi, kad se u potpunosti isključe.

– To je vrijeme kad nastojimo da se “uzemljimo” zajedno s prirodom. A uvijek su tu i porodica i prijatelji, druženja sa ljudima koji su nam dragi, od kojih su mnogi i iz naše profesije, ali, s njima najmanje pričamo o poslu, prvo pitamo kako su, šta ima novo, kako su im porodice, djeca. Gluma definitivno jeste način života, ali nije ono jedino što nas čini osobama. Svako od nas to nekako uspije da izbalansira u životu – tako smatra Jelena, kojoj je rođenje kćerke Marte prije dvije godine promijenilo život iz korijena:

– Ona je moja prizma kroz koju sada gledam sve drugo što se dešava, a i sam život kao takav. Dala mi je svrhu života. Koliko god da radim razne stvari u životu, tek s njom je sve dobilo smisao, i mada je ponekad naporno, kao uostalom sa svom djecom, toliko je i ogromno uživanje. To je ljubav kakvu ne osjećaš ni prema kome drugom, ona je naše malo čudo kojem se radujemo svako jutro i svako veče – iskrena je Jelena.

Preporučeno