Za poznatu četrdesetogodišnju australijsku glumicu Rebel Vilson se sa sigurnošću može reći da umije da uživa u životu.

Ona je svakodnevno radila na svojoj formi tokom svoje samoproglašene “godine zdravlja”, i sada se zajedno sa Džejkobom Bušom, za kojeg se smatra da je njen novi partner, nalazi na odmoru.

Ona je na svom instagram profilu kao prvo postavila sliku u crnom kupaćem kostimu, i sliku u razbojnom ogrtaču. Nakon toga je objavila i video snimak. Na njemu se nalazi sa partnerom i to u bazenu, dok ih zapljuskuju talasi.

U opisu video snimka je stavila emodžije meksičke zastave, takosa i sunca.

Ova glumica je pored svih ovih fotografija objavila još jednu. Na slici se vidi kako izranja iz bazena dok na sebi nosi jednodijelni kupaći kostim crvene boje. U opisu je napisala “Spremna sam da Australiju predstavljam na individualnom sinhronizovanom plivanju”.

Odlučila je i da postavi story na Instagramu, a na njemu se nalazi Buš bez majice koji se pored bazena sunčao, uz to je napisala “Sjajan pogled”.

Njen prema mišljenju mnogih novi momak je pozirao tako što je gledao u okean, na sebi je nosao kupaći šorc. Pored svega toga je u prvom planu bila tetovaža na njegovim leđima koja je poprilično velika. Njih dvoje su se nedavno vratili sa gala večere Alberta II kneza od Monaka i njegove supruge princeze Šarlin u Monte Karlu, gdje su zajedno pozirali ispred crvenog tepiha. Može se reći da se njih dvoje izuzetno lijepo slažu.

Preporučeno