Često smo dosad imali priliku da vidimo i slušamo priče raznih političara koji su se prije politike bavili raznim zanimanjima, a u našem današnjem članku vam donosimo priču glavne savjetnice ministra turizma u Hrvatskoj, koja je bila manekenka i glumica prije nego se pronašla u političkim vodama.

Naime, u jednoj epizodi kultne domaće humoristične serije „Naša mala klinika“ se pojavila upravo Barbara Mesić, koja je tada još imala svoje djevojačko prezime Medved. Ono što je sve pomalo i zaprepastilo jeste što je za tu ulogu nosila samo potkošulju i donji veš, a sada ova scena kruži internetom, nakon što su svi prepoznali savjetnicu ministra u ovoj sceni.

Barbara je samo prekorila Enisa Bešlagića u seriji što joj je buljio u dekolte, te da upozorila da su joj oči malo „višlje“, što je svojevremeno izazvalo smijeh kod gledatelja. Ipak, koliko se ovim dijelom svoje karijere i prošlosti danas ponosi nismo baš posve sigurni.

Kako god, Barbara je radila i kao voditeljica na HTV-u gdje je vodila emisiju pod nazivom „Kod kuće je najljepše“, a onda je iz manekenske agencije prešla u saborski odbor, da bi se potom našla i na javnoj televiziji. Nakon toga je pronašla sreću i na ljubavnom planu, pa se udala za veleposlanika u Rimu, Jasena Mesića.

Ostaje da vidimo da li će se Barbara zadovoljiti trenutnom pozicijom koju obavlja, ili će ipak da se zaželi adrenalina i uzbuđenja koji joj je prije donosio svijet showbizza. Šta vi mislite o njoj, da li je smatrate privlačnom mladom ženom?