Za Acu Lukasa koji je na muzičkoj sceni prisutan u poslednjih 30 godina, uvek se pričalo da je otrov za ženska srca, što je u jednu ruku i tačno. Dovoljno je da odete na neki njegov koncert u klubu i videćete da je preko 60% ženske publike tamo prisutno. Međutim, njegovo srce oduvek pripada samo jednoj ženi, koja mu je podarila tri lepotice, tri princeze kako on zna ponekad da kaže, kada ima intervju za srpske medije.

Međuutim, kao i svi drugi, tako i Aco ima neke tajne, koje nikada i nikome ne govori, ali je sada gostujući u emisiji pod nazivom “Sve u svemu”, ipak za gledaoce otkrio i neke jako zanimljive priče, koje se do sada skoro nikako nisu niti znale. Naime, njegovo ime Aco je u stvari nadimak, al njegovim pravim imenom zvlala ga je samo njegova majka i to kada je jako ljuta:”Aleksandar me niko ne zove, samo me je moja pokojna majka tako u životu zvala. Evo recimo moja sestra, najbolja prijateljica Vesna Milanović me je jutros baš zvala i rekla: ‘Je l’ moguće da se ti zoveš Aleksandar?’ Nije znala a družimo se 20 godina” – ispričao je Pejović, pa dodao: “Mislim i mama me je Aleksandre zvala samo kada se naljuti” – zaključio je pevač.

Tada je još otkrio, da su mu najgore godine u životu, konkretno 2020 kada mu je preminula majka:”Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni deo života” – rekao je Aco Pejović kojem je u aprilu prošle godine preminuo i otac.

Preporučeno