Kada su u pitanju ljubavne veze, sigurno ste i vi u više navrata čitali o parovima između kojih je razlika u godinama velika, ali oni ipak bez obzira na to funkcionišu zajedno. Jedan od takvih parova jesu i poznati glumac Hugh Jackman, koji ima 49 godina i njegova partnerica Deborra Lee, koja ima 62 godine. Njih dvoje su se upoznali na setu australskog televizijskog programa Correlli, te se oboje slažu da su kliknuli na prvu.

Par je odlučio da se vjenča u aprilu 1996. godine, a Hugh je sam dizajnirao zaručnički prsten za svoju izabranicu. Kada je u pitanju njihova veza, on tvrdi da je Deborra nešto najbolje što mu se ikad dogodilo, te da su još od prvog dana bili najbolji prijatelji, a onda su godinama postajali samo sve pristniji. Sretan je što su toliko toga stvorili zajedno, te što je ona bila s njim i prije popularnosti i slave.

Hugh i Deborra imaju dvoje usvojene djece, sina Oscara, koji ima 18 godina, te kćerku Avu, kojoj je tek 14. Željeli su imati još djece, ali nažalost, Deborra je imala nekoliko spontanih pobačaja od kojih joj je bilo jako teško da se oporavi.

U godinama koje su iza nas, često se govorilo o nesuglasicama u njihovom braku, a prije godinu dana su se pojavili navodi da njih dvoje više ne žive zajedno. Nisu komentarisali te glasine, ali bez obzira na sve, njihov brak je ispao kao jedan od najstabilnijih bračnih zajednica u Hollywoodu, iako su svi na prvu bili skeptični.

Preporučeno
Loading..