Ime Ivona Negovanović Cuca je svima koji prate svijet showbizza manje više poznato, iako nije riječ ni o kakvoj poznatoj pjevačici, niti je uspjela da napravi neku značajniju karijeru. Ono po čemu Cucu svi znaju jeste to što se za nju vjeruje da je bila dugogodišnja ljubavnica popularnog pjevača narodne muzike, Šaban Šaulića, koji je preminuo nakon teške saobraćajne nesreće koja se desila ove godine.

Nakon toga je Cuca jedno vrijeme bila stalno u centru medijske pozornosti jer je tvrdila da je imala dijete sa Šabanom, a onda kako su se pojavili izvori koji su tvrdili da je riječ o izmišljotini koju je sama stvorila, Cuca je naprosto nestala. Nije bila pretjerano aktivna ni na svojim društvenim mrežama, sve do nedavno, kada je počela ponovo da dijeli trenutke iz svog privatnog života sa svojim pratiteljima, a svi oni su primjetili jednu veliku promjenu u Cucinom životu.

Sudeći prema slikama koje ona objavljuje u posljednje vrijeme, izgleda da je njeno srce osvojio neki drugi muškarac, te da su njih dvoje itekako prisni na svim tim slikama koje ona javno dijeli sa svima, pa ga i ne krije pretjerano od ostatka svijeta. Izgledaju baš zaljubljeno, a ne stide se ni pokazati svoju zaljubljenost.

Svi su je osudili kako je poslije Šabanove smrti tvrdila da tuguje više nego njegova dugogodišnja supruga Gordana, ali je to očigledno samo bio pokušaj da se domogne Šabanovog nasljedstva. Ipak, kako se to nije dogodilo, nastavila je dalje sa svojim životom i pronašla utjehu u jednom drugom muškarcu.

 

Preporučeno
Loading..