Halid Bešlić nakon godina i godina koje je proveo na domaćoj estradnoj sceni sa svakim razlogom vrijedi za jednog od najpopularnijih domaćih pjevača, a ujedno i za jednog od najuspješnijih, kako se svi slažu oko toga da je on zaista u godinama koje su iza nas uspio da izgradi karijeru na kojoj mu većina njegovih kolega može samo da zavidi. Da stvar bude još bolja, on je pronašao sreću i u privatnom i ljubavnom životu, pa su tako on i njegova supruga Sejda u skladnom braku već četrdeset godina.

Jednom prilikom je Halid za hrvatske medije govorio više o tome kako su se to on i Sejda upoznali, te je otkrio da je to bilo vrijeme kada je on tek snimio svoju prvu pjesmu i kada je odlučio da je pjevanje i muzika ono čime želi da se bavi u životu. Pjevao je u jednoj kafani,a  ona je radila u fabrici čokolade. Nakon što su započeli zajednički život, Sejda je prestala raditi, a Halid je na sebe preuzeo ulogu glave porodice.

Kaže da i dan danas snosi punu odgovornost, ali i pritisak koji se tiče toga da je on bio jedini koji je obezbjeđivao sredstva za život.

Nije se pokajao zbog toga,a sa svojom suprugom Sejdom je proveo neke divne godine, tvrdi, te su vremenom zaista i naučili da zajedno funkcionišu, te je u svakom slučaju siguran, da poslije svega, da je smrt jedina stvar koja bi njih dvoje mogla da rastavi. Šta vi mislite o njihovom braku, da li vam djeluju kao skladan par?

Preporučeno
Loading..