Prema svemu sudeći poznati pjevač neće svoje vrijeme da provede u izlascima a neće ni nastupati, nego će da bude u kući, tačnije u kuhinji. Naime, riječ je o pjevaču Nikoli Rokviću koji je odlučio da svoju suprugu Bojanu malo zamijeni u kuhinji, pa se zbog toga bacio na kulinarske specijalitete. On se svojim talentom pohvalio i povodom toga može se reći da je jako dobar u tome što radi. Mnogi su ostali zatečeni kada su ga vidjeli u bademantilu. Nikola je svim svojim pratiocima rekao da ga njegovim sližnji gledaju ili na sličaj ili upravo na taj način.

On je na svom Instagram nalogu napisao: “Petak veče, poslije teške radne nedjelje, pravi se ramen supica. Citiraću moje prijatelje: “Hospitalizovan”. Nikola Rokvić je srbijanski pjevač koji je rođen u Beogradu 28.juna 1985. godine. Dobro je poznato da je on zapravo sin poznatog pjevača Marinka Rokvića, a njegov mlađi brat Marko, se po uzoru na oca i brata, također bavi muzikom. Čim je završio gimnaziju, upisao smjer snimanje zvuka za dizajn i na univerzitetu BK. Za sada je izdao tri albuma, a njegom prvi album Oprpsto mojoj mladosti, jer bio najbolji do sada.

Također je ima i veliki broj hitova, te je bio jako uspješan. Nikola se trenutno nalazi u braku sa manekenkom Bojanom barović. Oni su se upoznali u rijalitiju Survivor prije deset godina na Filipinima, i od tada se nalaze u ljubavnoj vezi. Nikola ju je zaprosio prieje 5 godina, a sada imaju i dijete. On je do sada napravio kratku ali jako uspješnu muzičku karijeru.

Preporučeno