Ukoliko iko od političara zna kako da napravi pravi šou, to je onda ragan Marković Palma, koji je vođa JS.

On je uvijek imao najzanimljivije izjave za medije, ali su ga Jagodinci uvijek i voljeli baš zbog njegovog karaktera i smisla za humor. Palmu mnogi smatraju narodskim čovjekom upravo zbog načina na koji komunicira ali i zbog njegovih postupaka kao načelnika Jagodine, on ima stavove o svemu i uvijek ih glasno zastupa, a i od svega zna da napravi šalu.

Dakle, on se prilično često odazove na poziv za gostovanje u emisijama Happy televizije, a u ovom jutarnjem programu je napravio toliki šou da niko nije znao ni šta se to dešava. Kada se pojavio kao gost ni manje ni više je ušao u studio sa muzikom i pjevačem Đanijem.

Đani je napravio haos i digao sve na noge, a otpjevao je i pjesmu za predsjednika Vučića, koju je naručio upravo Palma. On je ovim putem htio da počasti predsjednika jednom pjesmom za sve što je uradio za Srbiju i za sav trud i rad upravo u njegovom mandatu. On je isto tako kazao i kako je narodu više dosta crnih tema i da treba malo da se svi provesele.

Malo je kazati da su svi u studiji bili iznenađeni njegovim postupkom, ali im očigledno nije smetalo. S obzirom da je u studiju nastala prava zabava, Palma je u sljedećem trenutku nazvao i vlasnika televizije i tražio da se produži jutarnji, a onda je dao telefon voditeljici Jovani.

Poslije dogovora sa režijom, nastavljena je muzika uživo iz studija.
Video možete pogledati OVDJE.

Preporučeno