Kada je riječ o svijetu showbizza, jedna od cijena koju svaka poznata ličnost mora da plati jeste privatnost, te je zaista teško nešto sačuvati od publike i od medija. Uglavnom se sve mračne tajne javnih ličnosti kad tad saznaju, a oni budu predstavljeni u potpuno drugom svjetlu u odnosu na reputaciju koju su dotad godinama gradili. Kako god, u našem današnjem članku vam donosimo drugu stranu Harija Varešanovića, koji je imao itekako buran privatni život.

Naime, većini je poznato da je Hari godinama bio u braku sa svojom dugogodišnjom djevojkom Aidom, a nakon što su se vjenčali 1983. godine, dobili su i kćerku Nađu, a potom, deset godina kasnije i sina kojem su ponosni roditelji odlučili da daju ime Damir. Ipak, vremenom je isplivalo da Hari tokom svih tih godina koje je proveo sa Aidom i nije bio tako vjeran suprug, te da je imao još jednog vanbračnog sina za kojeg isprva ni on nije znao.

Vanbračni sin, koji se inače zove Mak je rođen 1992. godine, a on je bio jedan od najvećih razloga zbog kojeg je pukao brak između Aide i Harija. Iako se kasnije popularni pjevač povezivao sa brojnim damama, ljubav je pronašao tek sa svojom drugom suprugom Jasminkom.

Ostao je uvijek posvećen svojoj karijeri, a možda je i to jedan od razloga zbog čega je imao problema na privatnom planu, kako i nije sve baš tako idealno u svijetu showbizza kako se na prvu mnogima zna učiniti. Da li se i vi slažete sa našim mišljenjem?

Preporučeno
Loading..