Hasan Dudić je jedna od ličnosti u našem regionu o kojima se jako često govori, a svi ga znaju po tome što je bio pjevač, te je ujedno bio dio i brojnih rijaliti programa koji su se emitovali na našim prostorima. Ono što je posebno zanimljivo jeste da poslije svega čime se on bavio, da je odlučio i da se okuša u politici, a na izborima prije tri godine bio je jedan od kandidata u okviru kolicije „Građani i građanke Srbije“. Pridružio se nedavno i Srpskoj desnici kao predsjednik Savjeta za ljudska prava i nacionalne manjine.

Ovi njegovi nedavni potezi su sve ostavili bez riječi, a čini se da se Hasan itekako promijenio u odnosu na njegovo ponašanje i na to kakvog ga svi pamte kada je riječ o njegovom učešću u rijaliti programima. Ono što je još dodatno zanimljivo, a morate priznate i pomalo tragikomično jeste što je on sada predsjednik Savjeta za ljudska prava.

Razlog zbog čega je svima baš to apstraktna činjenica, jeste to što je on u rijalitiju bio poznat po svom izuzetno nasilnom ponašanju, te je čak nasrnuo i na Jelenu Golubović koju je pretukao u rijalitiju „Parovi“.

Ipak, svako se može promijeniti, te im se u svakom slučaju treba pružiti druga prilika, ali je sada na vama da li ćete im povjerovati da li su se zaista promijenili ili je riječ o farsi kako bi samo još nešto postigli u svojim životima. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji, koja opcija je istinita i tačna?

Preporučeno
Loading..