JUČER SU UŠLI U RIJALITI PAROVI PAR O KOJEM REGION DANIMA PRIČA. RIJEČ JE O 74-GODIŠNJEM MILOJKU BOŽIĆU I 53 GODINE MLAĐOJ MILIJANI BOGDANOVIĆ. OVAJ PAR O KOJEM REGION BRUJI JE ODLUČIO DA NAPRAVI BEBU U RIJALITIJU.

U Parovima, muškarci su mladi uglavnom, nemaju sijedu kosu, ne nose naočale, nemaju kod mene šanse, kazala je Milijana koja je rekla da se neće libiti da ima odnose sa partnerom pred kamerama, to joj neće smetati.

Imat ćemo seks, naravno, zbog čega ne bismo imali?! Ja bih voljela da mu rodim bebu, da zatrudnim, daj Bože. Ukoliko ne bude u Parovima, onda kada izađemo, voljela bih dokazati ljudima da je ovo prava stvar između mene i Milojka, a ne neki markentiški trik kao što pričaju svi. Volimo se, to će ljudi vidjeti, sigurno je jedna, neću u vili prevariti Milojka, ne ulazi zbog toga, nego da se provedu oboje dobro, kazala je Milijana.

Mnogi su bili iskreni i rekli da im se ovo gadi, da ne mogu da vjeruju da je jedna tako lijepa djevojka kao što je Milijana odlučila biti sa starcem, sa nekim ko joj djed može biti po godinama. Pa Milijanina baka je samo 4 godine starija od Milojka, a njena unuka se zabavlja sa čovjekom koji joj djed može biti. Kuda ide ovaj svijet

Preporučeno
Loading..