Ukoliko niste fan serije “CSI: Miami”, onda ste sigurno barem jednom vidjeli uvodnu špicu serije u kojoj glumi David Karuzo.

Glumac u jednom trenutku skida naočare za sunce i gleda u kameru ubitačnim pogledom, i na prvi pogled nikako ne liči na nekog opasnog lika, jer je njegov imidž totalno drugačiji.

Serija “CSI: Miami” je doživila veliki uspjeh i do kraja desete sezone je Karuzo zarađivao preko triso hiljada dolata po snimljenoj epizodi. On je tada bio jedan od najplaćenijih glumaca u nekoj tele seriji. Poslije završetka serije 2012. godine on se odlučio povući iz glume i javnosti.

Tokom karijere je imao veliki broj obožavateljki, i tako je 1993 godine bio proglašen kao najprivlačniji muškarac. Uprsko tome što su ga na početku karijere osuđivali jer je imao neobičnu boju kose i jer nije imao atletsko tijelo. Dosta puta je govorio da ga je film “Kum” podstakao da se bavi glumom.

Tri se nalazio u braku, a prvi put se oženio 1979. godine sa Čeri Maugans, Njih dvoje su u braku bili do 1983. godine. Nakon toga je upoznao glumicu Rejčel Tikotin i nakon što se rastao sa Čeri, odmah nakon toga se oženio sa Rejčel. Godinu dana nakon vjenčanja su dobili djevojčicu kojoj su dali ime Greta. Brak je trajao samo tri godine. Nakon razvoda njegov odnos sa kćerkom je postao jako komplikovan.

“To je pomalo teško, jer se ona trenutno nalazi u takmičarskoj fazi. Ima želju da bude glavna u kući, a djevojčice su jako moćne jer tačno znaju kako žele da se stvari odvijaju”, kazao je on, kada je Greta imala 11 godina.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučeno