Ovog puta na redu da zasija vodolija, koja svojim životnim događajima upotpunjuje živote ostalih znakova zodijaka. Februar će podebno biti buran za tri horoskopska znaka, koja bi već od sutra mogla da osjete velike promjene.

Blizanci

Sezona jarca nije bila završena za Blizance jer je tokom nje došlo do velikog izražaja vaša osma kuća transformacije, predaje i svega onog što ste pokušavali da sakrijete. Sada je vrijeme da se putuje, a to će vam putovanje promijeniti život. Neće biti lako, ali će svakako biti zabavno. Sunce će protrestvašu egzotičnu devetu kuću edukacije, putovanja, učenja i vjere a postoji šansa da ćete dobiti durug priliku, ne samo kako bi ostvarili lične ciljeve, nego da bi disali punim plućima.

Vaga

Izašli ste iz crne rupe nakon višemjesečnog mučenja. Stvari kod kuće bile su mnogo komplikovane, međutim sada dobre vijesti nagovještavaju da biste iz svega mogli izaći dosta jači i otporniji. Svemir vas je izazvao kako biste napredovali i postali mnogo bolja verzija sebe. Sunce bi sada trebalo da zađe u vašu petu kuću zabave, ljubavi, harmonije i kreativnosti, djece i romanse, te bi se uskoro trebali vratiti u dane stare harmonije.

Vodolija

Tokom sezone jarca, sunce je lebdjelo nad vašom 12. kućom, inače kućom završetka zaključaka, karme i duhovnosti. U zadnjih nekoliko mjeseci imali ste težak period, ali Saturn i Pluton sada vam mogu pomoći da se pročistite od onoga što vam više nije potrebno. Ono čemu se ralno najviše opirete, jeste ono što će vas u mnogo puta staviti na kušnju.

Preporučeno