Svi mi ponekad poželimo da napravimo neku jedinstvenu fotografiju, ako ne za publiku i pratitelje na našim nalozima na društvenim mrežama, onda u svakom slučaju kako bismo sebi obezbijedili nekoliko lijepih uspomena koje ćemo moći imati u svojim rukama, zauvijek zabilježene kamerama. Jednom budućem ocu se posrećilo da na obali Floride zabilježi fotografiju o kojoj većina ljudi, čak i fotografa, sanja cijelog svog života.

Naime, on i njegova supruga Angelina su odlučili da upravo na toj obali žele da naprave nekoliko fotografija dok je ona u drugom stanju, koje bi kasnije sačuvali za albume. Njegova supruga je ostala da stoji pored mora, a kada je on slikao, baš u tom trenutku je u daljini iz vode izronio delfin, a veličanstveni trenutak je ostao zauvijek zabilježen na toj slici na njegovom aparatu.

Oboje su bili oduševljeni i presretni, a ubrzo su tu fotografiju podijelili i sa lokalnim medijima i na društvenim mrežama, pa su komentari puni oduševljena počeli da stižu sa svih strana. Ovakav prizor je nešto o čemu svi sanjaju, a njima se pak posrećilo da ga sasvim slučajno zabilježe.

Iako se na društvenim mrežama može pronaći mnoštvo predivnih prizora koji su ovjekovječeni na ovaj način, sigurni smo da ćete se i vi složiti sa nama da je ovo ipak jedna od najljepših fotografija, upravo zbog svoje jednostavnosti, a posebno ako znate priču iza iste. Da li se vama ova slika dopala ili pak i niste bili pretjerano impresionirani kada ste je ugledali? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno
Loading..