Činjenica je da je danas u svijetu showbizza izgled od velikog značaja, te da igra bitniju ulogu nego što bi trebao, pa nije ni veliko čudo zapravo što veliki broj žena je jednostavno poznat zbog toga što dobro izgledaju. Među njima je i Stanija Dobrojeivć, jedna od ubjedljivo najpopularnijih takozvanih starleta, a ono što je Staniji još doprinijelo na njenoj popularnosti su u svakom slučaju učešća u rijaliti programu, iako se, istini za volju okušala i u svijetu muzike.

Nema nikakve sumnje da je Stanija izuzetno privlačna i zgodna žena, a to se najbolje vidi i po njenim slikama na društvenim mrežama, gdje je prati veliki broj ljudi koji prati svaku njenu objavu, a ona često ima običaj da ažurira svoje naloge i da dijeli trenutke iz privatnog života sa svojim brojnim fanovima. Ipak, ono što joj većina zamjera jeste što tvrdi da je sve na njoj prirodno.

Većina uopšte u to ne vjeruje, te smatraju da ako Stanija već zarađuje zbog svog izgleda da bi barem trebala da prizna i da je išla na razne plastične operacije, kako je to odavno sasvim normalno ako ste dio svijeta showbizza.

Na internetu postoje i brojne Stanijine fotografije na kojima se još bolje vidi kakvu je zapravo ona promjenu napravila, a najupečatljivija transformacija se dogodila sa njenim grudima, kako je svima itekako očigledno da je povećala svoje poprsje. Ipak, ona nastavlja da insistira na svojoj verziji priče, iako joj danas, poslije ovakvih slika rijetko ko može da povjeruje. Šta vi mislite o Staniji?

Preporučeno
Loading..