Dok je još trajala druga sezona rijaliti programa „Zadruga“, popularna rijaliti učesnica, Luna Đogani je otkrila da je oduvijek željela da se okuša kao pjevačica, a nakon što je odnijela pobjedu u „Zadruzi“ sada konačno ima i sredstva pomoću kojih to može da postigne. Odmah nakon što je napustila imanje u Šimanovcima, bacila se na posao, a glavna podrška u svemu joj je njena majka Anabela Atijas koja joj u ovom slučaju može pomoći i stručnim savjetima.

Kako god, Lunu je nekoliko pjevača dosad savjetovalo da ako želi da do kraja života zarađuje od pjevanja, da bi trebala da vježba svoj glas, te da je nemoguće da u svom cilju ne uspije samo ako bude dovoljno radila na sebi ako uloži onoliko napora koliko se to od nje i očekuje. Čak ni Kija Kockar nije imala negativne komentare za ono što Luna sprema, a priznala je da je već čula jednu pjesmu koju je druga pjevačica otpjevala, te da joj se ona dopala.

Kako god, ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je Luna sve vrijeme tvrdila da su te pjesme autobiografske, te da su napisane za nju, a izgleda da je i ovaj put pokupila ostatke iza nekoga.

Ipak, Kija joj je poželjela puno sreće, kako i sama zna kako će se Luna osjećati kada se nađe na nepoznatom tlu. Isto je i sama doživjela i kada je odlučila da postane pjevačica, ali i zbog pisanja knjige, kao i toga što je postala član žirija u jednom muzičkom takmičenju.

Preporučeno
Loading..